Werkwijze

Als coach begeleid ik het proces professioneel en inspireer volgens de coachingmethodiek Equine Assisted Coaching. Het doel van paardencoaching is bewustwording te bereiken door jou te stimuleren over jezelf na te denken en je eigen oplossing te vinden door middel van ervaringsgericht leren en te profiteren van wat het paard jou laat zien. Dit levert waardevolle metaforen en associaties op. Ik faciliteer dit proces door het creëren van leerkansen middels activiteiten op te zetten met en naast het paard, die leiden tot zelfonderzoek waarbij de ervaring centraal staat. Als coach help ik je tijdens de reflectiemomenten bij de bewustwording van deze ervaring en tot inzichten, gevoelens en emoties te komen. Daarbij sta ik in voor de fysieke en emotionele veiligheid van mens en paard. Deze manier van coachen is breed inzetbaar en daarmee een goede aanvulling op coaching, counseling, therapie en training.

Nadat u zich via de website of 06-46774499 heeft aangemeld, volgt een vrijblijvende afspraak in Berkel-Enschot, Gemeente Tilburg waarin we ingaan op vraag, doelstelling, wensen en wederzijdse verwachtingen.
Coachen op een (binnen) locatie is mogelijk

Meer weten over de coachmethodiek of het KREAC.
Bepaal zelf of deze methode bij jou past.

Werkwijze PaCo Paard en Coach Tilburg | Brabant

Hun gave om te ‘zien’ wie we zijn achter onze ‘gereedschappen’, is hun primaire bron van communiceren.

Zet je eerste stap?

PaCo Paard & Coach
Paarden coaching

Ineke van Rijsewijk
Hoolstraat 1 . 5056 PK
Berkel-Enschot  
Gemeente Tilburg

ineke@pacopaardencoach.nl

06-46774499

Behandelovereenkomst
BTW-id 
KVK 68091885

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.
Bekijk hier informatie over mijn klachtenregeling.

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Bekijk hier informatie over mijn licentie.