INDIVIDUEEL

Wil jij je persoonlijk of professioneel versterken?
We leven in een veeleisende maatschappij waarin je steeds verder van jezelf verwijderd kan raken. Herkenbaar: je eigen grenzen aan moeten geven, perfectionisme, zelfvertrouwen, gezien willen worden, altijd voor anderen klaarstaan en jezelf vergeten, (faal)angst, hooggevoelig, burnout, je gevoel (niet) willen toelaten?

Paardencoaching brengt je terug naar jezelf, buiten in de natuurlijke leefomgeving van het paard, ga je middels een activiteit met het paard en materialen, leren over je eigen gedrag. Je wordt uitgedaagd om letterlijk ‘buiten’ je comfortzone te treden zodat je op een nieuwe frisse manier naar de zaken kan kijken. Dit maakt het ervaringsgericht en oplossingsgericht. Op een natuurlijke manier kom je zo dichter bij jezelf en word je (weer) bewust waarna er ruimte ontstaat voor beweging en groei.

Paarden  tonen ons met schaamteloze eerlijkheid onze sterke punten en onze zwakheden.

TEAMCOACHING

Het team als kudde….

Coaching met hulp van paarden tijdens de teambuilding sessie betekend dat het paard als lid van het team aangeeft hoe de onderlinge verhoudingen zijn, hoe er wordt gecommuniceerd en op welke manier er samengewerkt wordt. Wie toont leiderschap, motivatie en creativiteit? Het paard toont met zijn gedrag feilloos aan wat de sterke- en verbeterpunten zijn.

De sessies vinden buiten plaats in de natuurlijke leefomgeving van het paard. Dit beweegt mensen om ‘out of the box’ te handelen en denken.

Het paard vraagt ons om ons met onszelf in overeenstemming te brengen zodat we als team samen met transformatie kunnen beginnen.

EIGEN PAARD

Wil jij weten wat jouw paard jou te vertellen heeft?

Een coach sessie met je eigen paard, hoe mooi is dat. Van je eigen paard kun je ongelooflijk veel leren over jezelf en je leven. De band met je paard zal intenser worden en je zult nog meer van je paard gaan houden! Als wedstrijdruiter zal het jullie prestaties verbeteren. Wanneer de eigenaar in balans is komt dat op een natuurlijke wijze ook het welzijn van jouw paard ten goede.

 

Wanneer je als paardenmens ‘je geest open kunt stellen’ voor dit concept, gaat er een hele nieuwe paardenwereld voor je open!

Hun gave om te ‘zien’ wie we zijn achter onze ‘gereedschappen’, is hun primaire bron van communiceren.

MEER WETEN?

PaCo Paard & Coach
Paarden coaching

Ineke van Rijsewijk
Hoolstraat 1 . 5056 PK
Berkel-Enschot  
Gemeente Tilburg

ineke@pacopaardencoach.nl

06-46774499

Behandelovereenkomst
BTW-id 
KVK 68091885

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.
Bekijk hier informatie over mijn klachtenregeling.

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Bekijk hier informatie over mijn licentie.